Händlerlinks

Veiligheidsglas

Ons gelaagde veiligheidsglas Multiprotect bestaat uit twee ruiten, die door middel van een uiterst slijtvaste folie zijn verlijmd. Zo splintert het glas weliswaar bij een poging tot inbraak met een hamer, maar het kan niet volledig doorgebroken worden. De klevende folie houdt de splinters bijeen. Ze beschermt tegen verwondingen. Hoe dikker de folie, des te groter de inbraakbeveiliging.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Aussen_Flaeche_Hand
Planer_Aussen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Veiligheidsglas
Voordelen
Voor iedere beschermingsbehoefte: drie weerstandsklassen.
Ons gelaagd veiligheidsglas Multiprotect is in drie weerstandsklassen met verschillende foliediktes verkrijgbaar: P2A (0,76 mm), P4A (1,52 mm) en P5A (2,28 mm). Voor de benedenverdieping adviseren wij P4A (voorwaarde voor RC 2) of P5A.
Uiterst slijtvaste folie biedt ook UV-bescherming.
Bijkomend voordeel van het gelaagde veiligheidsglas met zeer slijtvaste folie: het houdt UV-straling tegen en beschermt zo bijvoorbeeld meubelstoffen tegen vergelen.
Uiterst slijtvaste folie beschermt tegen verwondingen.
De zeer slijtvaste folie verhindert dat het glas breekt bij een poging tot inbraak, met bijvoorbeeld een hamer. Splinters worden door de klevende folie bijeen gehouden. Het beschermt tegen verwondingen.
Gelaagd veiligheidsglas dempt het geluid.
Een ander voordeel van gelaagd veiligheidsglas is de goede geluidsisolatie. Daardoor verdubbelt bijna het geluiddempende effect.

Inbraak

Met moderne veiligheidsvoorzieningen kunnen inbraken voorkomen worden. Daarom heeft veiligheid bij Finstral altijd de hoogste prioriteit.