Händlerlinks

Veiligheidsbeslag

Hoe meer veiligheidsvergrendelingspunten een raam heeft, des te hoger de inbraakbescherming. 90 procent van alle inbraken kunnen door moderne veiligheidsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld paddenstoelnokken voorkomen worden. Hoe? Heel eenvoudig: de paddenstoelnok op de vleugel haakt zich vast in de uitsparing van het massieve sluitdeel op het raam en vormt een aanvullende vergrendeling van het raam. Zo wordt uitwippen bijna onmogelijk. Bij Finstral zijn vier veiligheidsvergrendelingspunten met paddenstoelnokken altijd standaard. Dat is het minimum waarmee u uw ramen moet uitvoeren. Bij zeer toegankelijke ramen en deuren kunt u voor aanvullende veiligheidsopties, zoals een omlopende veiligheidsvergrendeling kiezen. Op aanvraag bieden wij ook RC 2-gekeurde veiligheidsvoorzieningen aan.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Aussen_Flaeche_Hand
Planer_Aussen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Rondomlopend veiligheidsbeslag
Rondomlopend veiligheidsbeslag
Voordelen
Maximale veiligheid: rondomlopend vergrendeld.
Alle vier de hoeken zijn voorzien van veiligheidsvergrendelingspunten - om de 85 cm. Bij FIN-Project en FIN-Ligna is de omlopende vergrendeling standaard. Wij adviseren ze voor eenvoudig toegankelijke ramen en voor alle ramen met zeer hoge veiligheidseisen. Natuurlijk altijd afhankelijk van het gebouwtype.
Ons veiligheidsbeslag is massief.
Veiligheidsbeslag is bij ons altijd van gehard staal. Inclusief bescherming tegen corrosie.
Beschermt uw huis van buiten: romdomlopend veiligheidsbeslag.
Een slecht beveiligd raam kan met een eenvoudige schroevendraaier in tien seconden opengebroken worden. Een Finstral-raam met rondomlopend veiligheidsbeslag niet.
Met Finstral-veiligheidsbeslag inbraak verhinderen.
90 procent van alle inbraken kunnen door moderne veiligheidsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld paddenstoelnokken voorkomen worden. De veiligheidsfuncties kunnen indien gewenst uitgebreid worden.
Paddenstoelnokken zorgen voor een betere bedienbaarheid.
De paddenstoelnok is als beweegbare rol uitgevoerd. Zo schraapt hij niet in het sluitdeel, maar rolt er in. Dat zorgt voor een duurzaam gemakkelijke bediening.
Uitwippen van ramen is bij Finstral over het algemeen moeilijker.
Finstral-ramen bieden op het gebied van inbraakwering twee voordelen: de profielen hebben altijd een middenafdichting, waardoor het sluitdeel over het algemeen moeilijker bereikbaar is. Bovendien verlijmt Finstral zijn isolatieglas altijd met de vleugelkaders, in plaats van ze zoals gebruikelijk op te klossen. Daardoor is het raam stijver en kan het er niet eenvoudig uitgewipt worden.
Finstral gebruikt alleen hoogwaardige beslagdelen.
Dat maakt ons veiligheidsbeslag zo stabiel, duurzaam en comfortabel in de bediening.
Bij Finstral zijn vleugelheffers standaard.
Om een mogelijke verlaging van de vleugel te compenseren, gebruiken wij standaard vleugelheffers.

Inbraak

Met moderne veiligheidsvoorzieningen kunnen inbraken voorkomen worden. Daarom heeft veiligheid bij Finstral altijd de hoogste prioriteit.