Händlerlinks
Altijd betrouwbare beschermingInsectenInsectenhor-rolgordijn/-plissé

Insectenhor-rolgordijn/-plissé

Rolgordijnen voor ramen, rolgordijnen of plissés voor raamdeuren. Onze insectenwering is altijd veelzijdig, hoogwaardig en eenvoudig te bedienen. Voor ramen is de verticale looprichting als rolgordijn met praktisch remmechanisme verkrijgbaar. Bij raam- en schuifdeuren bieden wij ook de horizontaal lopende, voordeligere plissé aan. De stof ervan wordt tegen elkaar gedrukt en – anders dan bij een rolgordijn – is geen kast nodig.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Aussen_Flaeche_Hand
Planer_Aussen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Rollo
Plissé
Rollo
Voordelen
Insectenrolhor in verticale looprichting.
Voor ramen is de verticaal oprolbare insectenhor verkrijgbaar. Ze wordt met een praktisch vergrendelmechanisme en een teruglooprem gemonteerd.
Insectenhorren in horizontale richting.
De zijwaarts beweegbare insectenhor met kast wordt vooral bij raamdeuren en schuifdeuren ingezet. Zonder drempel en verstelbaar in iedere positie. Als voordelige oplossing bieden wij ook plissé.
Altijd passend bij het raam.
Behuizing en rails van het rolgordijn bestaan uit gepoedercoat of geanodiseerd aluminium en zijn altijd aan de buitenkleur van het raam aangepast.
Kan ook met rolluiken en Raffstore gecombineerd worden
Onze insectenhorren en -plissés kunnen altijd met rolluiken en Raffstores gecombineerd worden.
Finstral vervaardigt de insectenhorren zelf.
De insectenhor wordt door onszelf vervaardigd. Zo kunnen wij garanderen dat ze qua vorm en kleur altijd bij het raam passen.

Insecten

Muggen, vliegen of andere insecten? Finstral biedt uitkomst met altijd passende insectenwering.