Händlerlinks

ForRes

Duurzaamheid in zijn mooiste vorm: ForRes wordt van gerecycleerde kunststof en rijstvliesjes gemaakt. Het resultaat ziet er natuurlijk uit, voelt goed aan en kan zelf weer gerecycleerd worden.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Innen_Flaeche_Hand
Planer_Innen_NL_BE-NL_Solo_Pos
ForRes
Voordelen
ForRes is hoogwaardig en esthetisch.
ForRes is hoogwaardig en esthetisch.
ForRes is een fascinerend materiaal: de fijne, openporige structuren creëren een unieke look.
ForRes is veelzijdig.
ForRes is veelzijdig.
ForRes is verkrijgbaar in zes vaste kleurtinten:
ForRes is duurzaam.
Het PVC-afval uit onze eigen ramenproductie mengen wij met rijstvliesjes - een bijproduct uit de landbouw. Uit bestaande hulpbronnen vervaardigen wij zo een hoogwaardig materiaal, dat zelf ook weer gerecycleerd kan worden.
ForRes is trendsettend.
Finstral is de eerste fabrikant, die ForRes als raammateriaal aanbiedt. Daarmee ontwerpen wij opnieuw de raamoplossingen van de toekomst.
ForRes is duurzaam.
Onze speciale (en geheime) mix van gerecycleerd PVC en rijstvliesjes maakt ForRes zeer slag- en schokvast en daarmee zeer duurzaam.
ForRes is onderhoudsvriendelijk en robuust.
Geen opzetten, geen scheurvorming en altijd kleurvast. ForRes heeft vele goede eigenschappen, die het zo resistent maken. Een speciale behandeling van het duurzame materiaal is niet nodig: de reiniging verloopt zoals bij een conventioneel kunststof raam.
Wij maken alles zelf.
Wij maken alles zelf.
Van receptuur tot het uiteindelijke raam - ook bij ons nieuwste materiaal geven wij in tegenstelling tot de meeste andere raamfabrikanten geen enkele stap uit handen. Zo garanderen wij altijd de hoogste kwaliteit.

Materiaal