Händlerlinks

Raamsensor

Een raamsensor controleert automatisch voor u de openingstoestand van het raam en meldt dit aan uw centrale verwarmings-, airconditioning- of alarmsysteem.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Innen_Flaeche_Hand
Planer_Innen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Raamsensor
Voordelen
Altijd energiezuinig.
Als de raamsensor de openingstoestand van uw raam aan uw centrale verwarmings- of airconditioningsysteem meldt, kan het zichzelf onafhankelijk regelen. Daardoor bespaart u stookkosten.
Maak de juiste keuze.
Wij bieden u twee soorten raamsensoren. De variant met vaststaand magneetcontact is geschikt voor de combinatie met alarmsystemen. Wanneer u daarnaast verwarmings- en airconditioningsinstallaties wilt aansturen, heeft u de variant met het gecombineerde magneetcontact nodig.
Altijd Smart-Home-compatibel.
Met de raamsensor kunnen Finstral-ramen in alle gangbare huisbesturingssystemen geïntegreerd worden en ze zijn Smart-Home-compatibel.
Standaard bediencomfort bij Finstral.
Standaard bediencomfort bij Finstral.
Dit bediencomfort is bij ons standaard:
  • Verlijmd in plaats van opgeklost: glas en profiel worden bij Finstral altijd tot een stabiele eenheid verlijmd. Dat maakt de raamvleugel stijver en daardoor eenvoudiger te bedienen.
  • Vleugelheffers: zijn vanaf een vleugelhoogte van 841 mm standaard bij Finstral. Ze heffen de vleugel naar de juiste positie iedere keer wanneer die sluit. Zodat ook jaren later niets schuurt of haakt.
  • Vergrendeling bij foutieve bediening: Het greepmechanisme met vergrendeling bij foutieve bediening verhindert het draaien van de greep bij een gekanteld raam.
  • Paddenstoelnokken: Ze rollen comfortabel in het sluitdeel.

Bediencomfort

Zo kunnen onze ramen altijd nog comfortabeler bediend worden.