Händlerlinks

Raamdeur

Raamdeuren zijn bijzonder geschikt als opening voor balkon en terras. Bij Finstral worden ze altijd met hoogwaardig handvat, betrouwbaar knipslot en voetbescherming uitgevoerd. Optioneel leveren wij raamdeuren met een bijzonder vlakke en daarmee barrièrevrije onderdorpel. Aanvullend heeft u de keuze uit een één- of tweezijdige greep – met en zonder sluitcilinder.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Innen_Flaeche_Hand
Planer_Innen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Raamdeur
Voordelen
Standaard bij ons: tenminste 4-punts-veiligheidsvergrendeling.
Onze raamdeur FIN-Window is standaard verkrijgbaar met vier veiligheidsvergrendelingen en garandeert daardoor een zeer goede inbraakbeveiliging. Bij FIN-Ligna en FIN-Project bieden wij standaard omlopende veiligheidsvergrendelingen aan.
Dorpelvarianten.
Dorpelvarianten.
Bij Finstral-raamdeuren heeft u de mogelijkheid om het onderste deel van het raam door een lagere, nog comfortabeler drempel te vervangen. Zo komt u altijd comfortabel en barrièrevrij door de deur.
Open of verdekt.
Verkrijgbaar met zichtbare en op aanvraag ook met verdektliggende scharnieren.
Altijd functioneel: trapbescherming.
Onze raamdeuren met kunststof ramen zijn altijd met een functionele trapbescherming uitgevoerd.
Altijd perfecte bediening.
Altijd perfecte bediening.
Onze raamdeuren hebben altijd een hoogwaardige handgreep en zijn voor geselecteerde vleugelvarianten optioneel aan twee zijden, dus van binnen en van buiten, afsluitbaar. Nova-line vleugels kunnen aan de buitenzijde met een stijlvolle greeplijst uitgevoerd worden.
Tweevleugelige raamdeuropening.
Bij raamdeuren met tweevleugelige raamopening kan één vleugel met draai-kiepbeslag uitgevoerd worden. De tweede vleugel wordt via een binnenliggende hendel ontgrendeld en kan slechts opengedraaid worden.
In alle vleugelvarianten verkrijgbaar.
In alle vleugelvarianten verkrijgbaar.
Onze raamdeuren zijn in alle vleugelvarianten verkrijgbaar, dus bijvoorbeeld als combi-vleugel Twin met geïntegreerde jaloezie.
Altijd goed geïsoleerd.
De warmte-isolatiewaarden van onze raamdeur liggen - afhankelijk van gekozen materiaal en raamvorm- bij 2-voudige beglazing tussen Uw 0,99 en 1,3 W/m²K, bij 3-voudige beglazing tussen Uw 0,71 en 1,1 W/m²K.

Openingsvarianten

Omdat er meer dan één goede manier bestaat om een raam of raamdeur te openen.