Händlerlinks

Gemotoriseerde openingen

Gemotoriseerd kunnen zelfs moeilijk toegankelijke bovenlichten, grote hefschuifdeuren of huisdeuren zonder krachtsinspanning geopend worden. Via de huiselektronica kunnen verschillende besturingsmethoden geselecteerd worden.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Innen_Flaeche_Hand
Planer_Innen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Comfort met een druk op de knop
Voordelen
Altijd de juiste aansturingsoplossingen.
Ongeacht of u de huisdeur, hefschuifdeur of het bovenlicht gemotoriseerd wilt bedienen. Ongeacht of de bediening met een knop op de muur, afstandsbediening of smartphone moet gebeuren. Ongeacht of u bijvoorbeeld meerdere bovenlichten samen of ieder afzonderlijk wilt aansturen. Wij bieden u altijd de juiste oplossing.
Smart-Home-compatibel.
Afhankelijk van het gekozen aansturingstype kan de gemotoriseerde opening in alle standaard huisbesturingssystemen geïntegreerd worden en is ze Smart-Home-compatibel.
Altijd geïntegreerd en aan de kleur aangepast.
Wanneer u voor een gemotoriseerde Finstral-huisdeur kiest, is de motorisering compleet in de deur geïntegreerd. Bij de hefschuifdeur passen wij de opliggende delen van de motorisering qua kleur aan de deur aan. Bij gemotoriseerde bovenlichten kunt u kiezen uit geïntegreerde en daarmee onzichtbare, of opliggende en qua kleur aangepaste motorisering.
Bij bovenlichten ook uitbreidbaar.
Bij bovenlichten kunt u ook achteraf nog voor een gemotoriseerde openingen kiezen. De motorisering kan in veel gevallen eenvoudig achteraf gemonteerd worden.
Standaard bediencomfort bij Finstral.
Standaard bediencomfort bij Finstral.
Dit bediencomfort is bij ons standaard:
  • Verlijmd in plaats van opgeklost: glas en profiel worden bij Finstral altijd tot een stabiele eenheid verlijmd. Dat maakt de raamvleugel stijver en daardoor eenvoudiger te bedienen.
  • Vleugelheffers: zijn vanaf een vleugelhoogte van 841 mm standaard bij Finstral. Ze heffen de vleugel naar de juiste positie iedere keer wanneer die sluit. Zodat ook jaren later niets schuurt of haakt.
  • Vergrendeling bij foutieve bediening: Het greepmechanisme met vergrendeling bij foutieve bediening verhindert het draaien van de greep bij een gekanteld raam.
  • Paddenstoelnokken: Ze rollen comfortabel in het sluitdeel.

Bediencomfort

Zo kunnen onze ramen altijd nog comfortabeler bediend worden.