Händlerlinks

Finstral is uw partner voor groei.

Samen worden wij altijd beter.

Veeleisende klanten winnen - en bestaande klanten op lange termijn aan u binden: Dit doel hebben wij met onze partners gemeen. Om u op de weg naar dit doel perfect te ondersteunen, hebben wij het Finstral-Partnerprogramma ontwikkeld. Zodat u nog beter wordt in marketing, in uw showroom, bij advies en service en in montage.

Heeft u al besloten welke weg u wilt inslaan? Neem contact met ons op.
Finstral is uw partner voor groei.
Finstral-Partnerprogramma
Finstral-Partnerprogramma

Finstral heeft een keuze gemaakt.

Als dealer kent u de markt even goed als wij: Al jarenlang wordt er weinig gerenoveerd, en ook het nieuwbouw- en verbouwingscijfer stagneert. Om in een verzadigde markt te kunnen doorgroeien, moet Finstral een keuze maken: Willen wij goedkope massaproducten produceren of concentreren wij ons op individualiteit en kwaliteit? Voor een onderneming die zich al jaren op innovatie, service en verscheidenheid richt, is deze keuze niet moeilijk:

Wij slaan de weg “Beter” in. En nemen u mee.

Wij slaan de weg “Beter” in. En nemen u mee.

Want deze strategie gaat niet alleen voor ons op, maar ook en vooral voor u als dealer. Wist u dat Finstral-dealers, die zich op hoogwaardige oplossingen richtten, sinds 2013 onevenredig groeien?
Finstral wil u met behulp van de vier modules uit ons nieuwe partnerprogramma helpen om veeleisende klanten binnen te halen en voor lange termijn aan u te binden. 
Samen groeien op de lange termijn.

Samen groeien op de lange termijn.

Breid met ons uw competentie uit in Advies en Service. Profiteer van effectieve Marketingmaatregelen. Gebruik onze omvangrijke kennis over vakkundige montage. Verander Uw showroom in een Finstral Partnerstudio: zodat uw klanten perfecte productoplossingen ervaren en individueel kunnen samenstellen.
Samen worden we iedere dag een beetje beter - als partners voor groei.
Marketing
Marketing

Reclame die werkt - voor uw doelgroep.

Goede reclame hoeft niet iedereen te bereiken. Slechts diegenen voor wie het actuele aanbod interessant is. Het is daarom nuttig de doelgrope goed te kennen om een doelgerichte marketingstrategie te plannen. Wij concentreren ons daarom op de drie sterke punten van Finstral: het ideale product, de individuele samenstelling en de vlotte service.

Met de volgende modules ondersteunen wij onze marketing effectief:
Marketingbibliotheek

Marketingbibliotheek

Onze marketingbibliotheek met tools bestaat uit brochures, mailings, opschriftten op voertuigen, giveaways, mobiele adviesstands, advertentiethema's, digitale tools (bijv. raamplanner of huisdeurconfiguratie) en nog veel meer. Ze wordt regelmatig uitgebreid en geüpdatet. Zo heeft u altijd toegang tot aantrekkelijke marketingtools voor het binnenhalen van veeleisende klanten.
Marketingplan

Marketingplan

De Finstral buitendienst introduceert ons marketingplan en laat zien welke middelen zeer goed bij uw doelgroep passen. Wij werken vervolgens uw individuele marketingplan uit, samen met u, d.w.z. de vertrekbasis waarop wij de hulp voor uw activiteiten definieren. Zo halen wij samen een maximaal rendement uit uw marketingbudget.
Centraal geplande campagnes

Centraal geplande campagnes

Samen klinken we luider: Daarom plant Finstral lokale campagnes centraal en voert ze met hoge reclamedruk door. De dealers van de betreffende regio worden voor deelname aan de reclameactiviteiten uitgenodigd en krijgen de leads ter bewerking.
Partnerstudio
Partnerstudio

Een showroom die oriënteert en inspireert.

Een goede showroom moet méér ambitie uitstralen dan alleen maar informatie leveren over de vele producten en individuele opties. Hij moet een bron van inspiratie zijn voor nieuwe klanten; hij moet hen enthousiast maken. Wij leveren u alles wat u nodig hebt voor een ideale Finstral Partnerstudio, afhankelijk van de ruimte waarover u beschikt en altijd met het neusje van de zalm. En dankzij aantrekkelijke huuropties altijd up-to-date.

Met behulp van de volgende stappen ondersteunen wij u effectief bij de opbouw van uw Finstral Partnerstudio:
Expositiesysteem

Expositiesysteem

Met ons modulaire standsysteem kunnen demoproducten volledig functioneel tentoongesteld worden. Het systeem is bruikbaar voor nieuwe en bestaande raamproducten. Producteigenschappen worden overzichtelijk volgens de Finstral-Planner ingedeeld. De expositie kan aangevuld worden met een welkomstbar, een adviestafel, een brochurerek en opschrift aan de buitenzijde.
Finstral Planner-desks

Finstral Planner-desks

Onze vier huur-desks stellen u in staat een eenvoudige stap-voor-stap planning met uw klant uit te voeren. Overtuigende demoproducten ondersteunen u bij de adviesverlening. Eens per jaar actualiseren wij de inhoud van de desks en trainen wij uw verkopers.
Actief concept

Actief concept

Een showroom bestaat niet alleen uit meubels: Hij moet ook actief benut worden. Wij voorzien u van ideeën en helpen u bij de omzetting naar de praktijk, zodat uw Finstral Partnerstudio een inspirerende plek wordt. Met trainingsmaterialen, marketingtools en ondersteuning bij evenementen.
Advies & Service
Advies & Service

De reis van de klant perfect begeleiden.

Klantenparcous - m.a.w. het hele traject dat wij afleggen met onze klant: van het eerste contact tot de service na de montage. Hoe maken wij deze traject tot een rondom positieve ervaring? Finstral beschikt met zijn succesvolle directe verkoop over veel jaren praktische ervaring. Onze beproefde hulpmiddelen en processen geven wij in bruikbare trainingen graag aan u door.

Om uw advies- en servicekwaliteit te verhogen, ondersteunen wij u effectief met behulp van de volgende modules:
Best-Practice-Bibliotheek

Best-Practice-Bibliotheek

In het Finstral Partner-Portaal vindt u talrijke praktijkvoorbeelden en concrete hulpmiddelen voor iedere fase van het klantcontact. De bibliotheek is gebaseerd op onze ervaringen in de directe verkoop en wordt regelmatig uitgebreid en geüpdatet.
Customer-Journey-Trainingen

Customer-Journey-Trainingen

Leer de basisprincipes van contactpuntbeheer. Wij voorzien u van concrete tips, voorbeelden en checklists voor het omzetten van uw Customer Journey.
Uw Customer Journey

Uw Customer Journey

Coaching, workshops en audits ondersteunen u bij het definiëren van uw Customer Journey en het vastleggen van spelregels en hulpmiddelen. Aan het einde heeft u alle belangrijke maatregelen naar uw dagelijks werk omgezet en ontvangt u een individuele handleiding in de vorm van een handboek.
Montage
Montage

Slechts een ingebouwd raam is perfect.

Bij Finstral weten wij dat een perfecte montage even belangrijk is als het raam zelf. Het is de enige manier om waterdichtheid, integrale isolatie en duurzame werking van het raam te garanderen. Wij leveren onze omvangrijke knowhow voor een professionele montage, en wij garanderen de montagekwaliteit dankzij regelmatige trainingen en certificties.

Om uw montagekwaliteit te verhogen, ondersteunen wij u effectief met behulp van de volgende stappen:
Montagebibliotheek

Montagebibliotheek

De Finstral Montagebibliotheek in het Partner-Portaal bevat de grootste Europese bibliotheek met bouwtechnische aansluitdetails (waarvan meer dan 300 gekeurd door het ift Rosenheim). Bovendien vindt u hier gedetailleerde montage-instructies en films over de uitvoering van de montage. De Montagebibliotheek wordt door Finstral experts maandelijks geüpdatet.
Montage-opleidingen

Montage-opleidingen

Als Finstral partner is de deelname van uw monteurs aan montage-opleidingen verplicht: in onze montagetrainingsruimtes of bij u op locatie. Daar introduceren wij de basisprincipes van de bouwfysica, montagetechniek en onderhoudswerken. Bovendien introduceren wij u nieuwe producten en geven u advies over de montage-instructies ter plaatse.
Finstral/ift-certificering

Finstral/ift-certificering

Laat u door Finstral en het ift Rosenheim ook officieel als montage-expert certificeren. De certificatie omvat de training door Finstral, testen van uw bouwaansluitingen en een certificeringsaudit van uw bedrijf door Finstral en het ift Rosenheim. Gecertificeerde montage-experts krijgen een voorkeursverklaring in de Finstral-Marketing. Ter controle van de certificering voert het ift regelmatig audits door.
Kontakt_zu_Finstral
Wilt u meer over onze weg horen?
Laat ons u vertellen wat het betekent om beter te worden.
Neem contact met ons op.
Contact opnemen.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: