Händlerlinks
Villa on the Ritten

Villa on the Ritten

Aluminium-PVC conservatory in a single-family house

The owners of this single-family house wanted a sheltered terrace that could be used all year round. The flexibility of the Classic conservatory system made it possible to create a fully-fledged living room as well as an adjacent open area with a glass roof. The PVC core, co-extruded gaskets and multi-chamber profiles together provide the closed area with a constant indoor climate, permitting its use in both summer and winter. The classic design of the “permanent garden” blends perfectly into the traditional lines of the building. The bright aluminium exterior frame with its certified steel construction discreetly complements the overall appearance of the house.
Type of building Single-family dwelling
Project New build/conversion
Country Italy
Region South Tyrol
Locality Ritten
Studio details
Finstral Studio Unterinn
Gastererweg 1
39054 Unterinn/Ritten
Italy
+39 0471 296611
unterinn@finstral.com
finstral.com/unterinn
I like this project

Please get in touch!