Neuwirtshof in Rabland

Neuwirtshof in Rabland

Aluminium-PVC conservatory in the Neuwirtshof hotel

With the Classic conservatory system, the Neuwirtshof hotel in South Tyrol’s Vinschgau Valley has found the ideal solution. The owners wanted an additional private living area that could be used all year round. The flexible range of forms permitted part of the existing terrace to be roofed over. The integrated window door offers a direct connection to the rest of the open-air section, which is used by visitors in summer as a dining area and gives magnificent views of the surrounding fruit trees. The classic, discreetly profiled frame appearance perfectly matches the traditional design of the fruit farm, while the PVC core provides excellent insulation values.
Type of building Hotel/catering
Project New build/conversion
Country Italy
Region South Tyrol
Locality Rabland
Studio details
Finstral Studio Meran
Pfarrgasse 2
39012 Meran
Italy
+39 0471 296832
meran@finstral.com
finstral.com/meran
I like this project

Please get in touch!