Händlerlinks
House in Wolfgsruben
FIN-Slide Step-line 158/168
aluminium-PVC
FIN-Slide Step-line 158/168 aluminium-PVC

House on the Ritten Plateau

Aluminium-PVC conservatory in a single-family house.

The owners of this classic old building wanted an additional living area that would lead to the adjacent garden. Their choice fell on the Classic aluminium-PVC conservatory. The large glass surfaces and easy-to-use FIN-Slide Classic-line lift-and-slide doors in the conservatory were complemented by a glazed pitch roof to offer maximum all-round visibility.
Type of building Single-family dwelling
Construction 2009
Project New build/conversion
Country Italy
Region South Tyrol
Locality Ritten
Studio details
Finstral Studio Unterinn
Gastererweg 1
39054 Unterinn/Ritten
Italy
+39 0471 296611
unterinn@finstral.com
finstral.com/unterinn
Products used
Uw - Heat transmittance coefficient of window elementRw - Sound insulation properties of a windownpd - No performance determined
Product data sheets and more information at
I like this project

Please get in touch!