Händlerlinks
House in the Vinschgau Valley

House in the Vinschgau Valley

Aluminium conservatory in a single-family house

The owners of this single-family house in the Vinschgau Valley wanted an additional fully-fledged living area that can be used all year round. The aluminium Penta conservatory system provided the ideal solution. The slim mullions, just 50 mm in width, allow the glass surfaces sufficient space to suggest openness and transparency. The practically flush grooves and low thresholds of the sliding doors make it both easy to maintain and to access the conservatory. Corner-welded PVC profiles ensure excellent sealing and insulation values.
Type of building Single-family dwelling
Project New build/conversion
Country Italy
Region South Tyrol
Locality Vinschgau Valley
Studio details
Finstral Studio Meran
Pfarrgasse 2
39012 Meran
Italy
+39 0471 296832
meran@finstral.com
finstral.com/meran
I like this project

Please get in touch!