House in the Pustertal Valley

House in the Pustertal Valley

Aluminium-PVC conservatory in a single-family house

The aim for this single-family house was to create a new living area that combines functionality and aesthetics. Our Classic aluminium-PVC conservatory scores twice in this respect – it boasts a two-storey construction that creates new living spaces in direct contact with nature. The large glass surfaces and glazed hipped roof offer maximum visibility, while the certified steel construction ensures the necessary stability. The PVC core and multi-chamber profiles ensure very good insulation values so full use of the rooms can be made.
Type of building Single-family house
Project New build/conversion
Country Italy
Region South Tyrol
Locality Pustertal Valley
Studio details
Finstral Studio Vintl
Staatsstraße 17, Lodenwelt
39030 Vintl
Italy
+39 0471 296845
vintl@finstral.com
finstral.com/vintl
I like this project

Please get in touch!